Inregistrare
Cumpara bilet

Va rugam completati formularul de mai jos pentru a va inregistra la evenimentul Digital Marketing Forum. Taxa de participare la eveniment include: accesul la toate prezentarile incluse in program, pauza de pranz, pauzele de cafea, accesul la materialele si prezentarile speakerilor inclusi in program

TAXE DE PARTICIPARE
CONFERINTA
TRAINING
CONFERINTA + TRAINING
oferta valabila pana la 22 februarie 2017
125 €
310 €
410 €
DISCOUNT DE GRUP
Pentru 3 sau mai multe persoane din cadrul aceleiasi companii participante
la eveniment se acorda o reducere de 10%
 
rezerva bilet
conferinta
Locurile au
fost ocupate
Locurile au
fost ocupate

* Preturile sunt exprimate in euro si nu includ TVA

RETURNAREA TAXELOR DE PARTICIPARE

Anularile de participare inregistrate pana in data de 23 ianuarie 2017 au dreptul la o rambursare completa a taxelor achitate. In cazul anularii participarii in perioada 24 ianuarie - 12 februarie 2017, taxele vor putea fi returnate in procent de 50%. Daca anularea inscrierii survine incepand cu data de 13 februarie 2017, taxele nu vor mai putea fi returnate.

BENEFICII PENTRU PARTICIPANTI

Toti participantii la conferinta (23.02) vor primi un pachet de beneficii in valoare de peste 400 de euro, dupa cum urmeaza:

Cupon ZeList Monitor Premium, in valoare de 250 euro, timp de o luna. Detalii
Cupon fbMonitor pentru pagini cu pana la 500.000 Likes, in valoare de 100 euro, timp de o luna. Detalii
Cupon ZeList Industries, in valoare de 100 euro, timp de o luna. Detalii
Daca nu ai mai folosit Uber pana acum, prima ta cursa este gratuita in limita a 30 de lei, daca introduci in aplicatie codul DigitalForum, sau iti faci cont aici.
Cupon Bannersnack Business, in valoare de 48$/ persoana, timp de o luna. Detalii
Primesti 30% reducere la orice abonament si bonus 5 imagini gratuite. Acceseaza acest link: http://bit.ly/Dreamstime30off
Cum platesti?

Prin transfer bancar/mandat postal - plata in lei la cursul BNR din ziua respectiva in contul RO28 RZBR 0000 0600 0775 2420 (lei), deschis la Raiffeisen Bank, sucursala Dorobanti, beneficiar Evensys Consult.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati departamentul de evenimente al companiei Evensys la tel. 021.231.72.13-16.
Completand acest formular sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie prelucrate, sa intre in baza de date a Evensys si sa primiti ocazional materiale informative de la Evensys si partenerii sai.

Digital Marketing Forum aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la pozitionarea brandului, determinand asocierea acestuia cu specificul evenimentului si oferind oportunitatea de a interactiona direct cu persoane importante pentru companie.