prezentare

Lansat in 2007, Digital Marketing Forum este evenimentul care aduce in fiecare an tendinte relevante, solutii aplicate si idei creative oamenilor de marketing din companiile multinationale sau romanesti. Cele doua zile de la sfarsitul lunii februarie strang 300 dintre cei mai bine pregatiti specialisti din mediul digital. Te asteptam asadar pe 23 si 24 februarie la o noua editie plina de solutii realiste, studii de caz deosebite, oportunitati de colaborare si la reuniunea practicienilor din marketingul interactiv.

Prima zi (23.02) include 8 sesiuni cu specialistii locali si internationali. Conferinta ofera seniorilor din marketing kit-ul actualizat de informatii si instrumente pentru a face fata provocarilor anului 2017 in mediul digital.

A doua zi (24.02) aduce in prim plan un trainer cu experienta in marketingul interactiv din UK. Tim Fidgeon sustine un curs intensiv si interactiv, cu locuri limitate, despre strategia digitala, oferind sfaturi si idei pentru campaniile locale.

Continut
Ce primesti

Fii mereu cu un pas inainte!
Informatia este putere! Descopera insight-uri noi, afla care sunt bunele practici in mediul interactiv si solutiile care te vor ajuta sa iti definesti strategia de marketing digital in 2017. Integreaza cele mai noi tactici si pozitioneaza-te cu un pas inaintea competitiei.

Gasesti noi solutii pentru provocarile tale!
Descopera vorbitori care sustin spiritul creativ, inovatia si depasirea standardelor. Invata cum iti poti schimba modul de abordare a provocarilor pentru a gasi noi metode pentru campaniile online! Afla idei si tactici care te vor ajuta sa depasesti cadrul traditional si sa descoperi noi zone de activitate si oportunitati!

Fii mai bun, mai informat, mai bine pregatit!
Fii parte din comunitatea practicienilor in marketing digital si dezvolta-ti aptitudinile prin sesiunile noastre aplicate, dezvoltate cu ajutorul partenerilor nostri si al unor profesionisti recunoscuti in domeniu.

Intalnesti cei mai buni specialisti!
Exploreaza noi posibilitati! Invata cum sa intreci competitia, folosindu-te de o viziune realista, informatii relevante si parteneriate strategice. Cunoaste oameni noi, vorbitori cu experienta vasta si solutii de actualitate pentru a-ti imbunatati strategia de marketing pentru 2017.

Public
Cui se adreseaza

Evenimentul este adresat oamenilor din companii si agentii care ocupa una din pozitiile:

• Head of Digital
• Digital Marketing Managers &  Directors
• Marketing Directors & Managers
• Digital Strategists
• Multichannel Marketing Managers
• eCommerce Specialists
• Digital Marketing Specialists
• Account Directors & Managers
• Digital Project Managers
• Campaign Managers
• Digital Analysts & Researchers
• Online Publishers
• Media Planners & Buyers
• Digital Services Vendors

Companii
Participanti editii trecute
In cele 2 zile de eveniment ne viziteaza peste 300 de profesionisti din companii si agentii
Contact
Locatia evenimentului

Evenimentul va avea loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Bucuresti, un hotel central de 5 stele, care pune la dispozitie cele mai bune conditii pentru desfasurarea conferintelor si a seminariilor.

Adresa: Calea 13 Septembrie, nr. 90, Bucuresti, Romania
Telefon: (+4)021 224 00 34

 

INSCRIE-TE ACUM

Digital Marketing Forum aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la pozitionarea brandului, determinand asocierea acestuia cu specificul evenimentului si oferind oportunitatea de a interactiona direct cu persoane importante pentru companie.